KORFBAL

Het nieuwe korfbalseizoen staat voor de deur en wij kunnen niet wachten om weer het veld op te gaan! Of je nu een doorgewinterde speler bent of net begint, bij ons is iedereen welkom.

Doe mee en ervaar de dynamiek van korfbal: verbeter je techniek, werk aan je conditie en bouw nieuwe vriendschappen op. Onze getrainde coaches staan klaar om je te begeleiden en te motiveren.

Schrijf je nu in voor het nieuwe seizoen en word deel van onze korfbalfamilie. Beleef een sportief en onvergetelijk jaar vol actie en plezier! Tot snel op het veld!

Inschrijvingsformulier Korfbal

 

 

MULTIMOVE

We zijn verheugd om aan te kondigen dat we dit jaar opnieuw van start gaan met de Multimove! Na de annulering van vorig jaar kunnen kinderen dit jaar weer al spelenderwijs bewegen en plezier maken. De Multimove is een project dat kinderen op een speelse manier helpt hun motorische vaardigheden te ontwikkelen door middel van verschillende bewegingsactiviteiten. We kijken ernaar uit om jullie weer te verwelkomen en samen te genieten van een jaar vol beweging en plezier!

Ben je geboren tussen 2018 en 2021, schrijf je dan snel in en doe mee!

Inschrijvingsformulier Multimove